Barn i utsatthet – Nordmakedonien

Barnhemmet ”25 Maj” i Skopje

Loza Foundation vill ge särskilt utsatta barn och unga i Nordmakedonien stöd och hopp inför framtiden. Barnhemmet 25 maj är ett av flera barnhem i Skopje som vi bygger ett långsiktigt samarbete med för att stötta barnen över tid.

För att få en större insikt om barnens behov och kunna hjälpa dem på rätt sätt har varje barn skrivit brev till Loza Foundation. Genom breven har vi kunnat lyssna på dem och förstå hur vi kan stötta dem till att utveckla sina talanger och med det ge dem ett större självförtroende och tro på framtiden.

I januari 2019 träffade vi barnen på 25 maj och under ett par veckor kunde Loza Foundation tillsammans med volontärer och personal på barnhemmet gå med barnen för att köpa de mest angelägna sakera. Den här gången var det vinterjackor, kläder och skor som behövdes allra mest och barnen fick det lagom till skolan började.

Genom Loza Foundation kan man bidra till att barn som saknar stöd och trygghet från en familj kan få hjälp med det som just hon eller han behöver. Med det vill vi skapa bättre förutsättningar för barnet att utvecklas och en större chans inför framtiden.

Relaterade nyheter

STÖD OSS

Loza Foundation arbetar för de svagaste och mest utsatta människorna i Europa. Människor som lever under omänskliga förhållanden. För att hjälpa de här människorna, sätt in ditt bidrag, som månadsgivare eller med enstaka donationer. Så att vi tillsammans kan medverka till en positiv utveckling, som ger livsavgörande och långsiktiga resultat.  Tack för att du vill stödja vårt arbete.

Stöd oss

Följ oss på Twitter

Last Tweets