Bli Loza Foundations företagsvän

Bli Företagspartner

Som företag kan ni ta ett större ansvar och bidra till att ge särskilt utsatta människor en bättre framtid.
Som företagspartner stödjer ni Loza Foundation Insamlingsstiftelse ekonomiskt så att vi kan förändra livet till de bättre för människor i Europas fattigaste länder.

Bli företagspartner såhär:

Sätt in ert bidrag på Loza Foundations 90-konto så medverkar ni till att vi kan fortsätta vårt arbete. Ni väljer själva den nivå på donationen som passar ert företag. Om ni vill ha en faktura skicka ett email till info@lozafoundation.org med företagsnamn, adress och email till fakturamottagaren.Kontakta oss på info@lozafoundation.org så hjälper vi till med det ni behöver

BANKGIRO: 900-6248

Som företagsvän bidrar ni till de Globala Målen för en hållbar utveckling och mänskliga rättigheter i Europa.

Genom Loza Foundation kan ni bidra till dem som behöver det mest.  Att bli företagsvän innebär att ert företag stödjer Loza Foundation ekonomiskt så att vi kan fortsätta arbeta för en långsiktig positiv utveckling.  Vi driver projekt på några av Europas mest utsatta platser som ger livsavgörande och långsiktiga resultat för de svagaste.

Vi har olika nivåer för att det ska passa alla företags förutsättningar.

Ni kan rikta er gåva till fattiga eller funktionshindrade genom att märka donationen med ”Extrem fattigdom” eller ”Funktionshindrade”. Nedan ser ni vad er donation bidrar till i konkreta medel.

Företagsgåva  –  50 000 kr

Med 50 000 kr stödjer ni människor som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder.

Er gåva bidrar ni till ett humanitärt hus till en barnfamilj med värme, vatten och avlopp där upp till 10 barn får en chans till ett bättre liv med förutsättningar för barnen att gå i skolan och föräldrarna att söka ett arbete.

Ni kan också välja att er gåva bidrar till att funktionshindrade och institutionsskadade människor får leva under värdiga förhållanden i ett gruppboende med stödpersonal. Sedan 2017 har Loza Foundation arbetat för att flytta ut människor med funktionshinder från stora institutioner med vanvård och misär till små gruppboenden med utbildad personal.  Märk donationen med ”Funktionshindrade”

Företagsgåva – 25 000 kr

Med 25 000 kr stödjer ni en barnfamilj som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder. Er gåva räcker till en takstomme till ett mindre hus för en barnfamilj med upp till 10 barn. Med tak över huvudet kan barnen vara varma och trygga oavsett väder. En förutsättning som gör det möjligt för barnen att gå i skolan och föräldrarna att söka ett arbete.

Ni kan också välja att er gåva går till funktionshindrade och institutionsskadade människor. Sedan 2017 har Loza Foundation arbetat för att flytta ut människor med funktionshinder från stora institutioner med vanvård och misär till små gruppboenden med utbildad personal.  Märk donationen med ”Funktionshindrade”

Företagsgåva – 10 000 kr

Med 10 000 kr bidrar ni  till en barnfamilj som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder. Er gåva räcker till ett badrum med varmvatten och toalett till 10 barn. Med vatten och avlopp ger ni förutsättningar till barnen att gå i skolan och till föräldrarna att söka arbete.

Ni kan också välja att er gåva går till funktionshindrade och institutionsskadade människor. Sedan 2017 har Loza Foundation arbetat för att flytta ut människor med funktionshinder från stora institutioner med vanvård och misär till små gruppboenden med utbildad personal.  Märk donationen med ”Funktionshindrade”

Företagsgåva  –  5 000 kr

Med 5 000 kr bidrar ni till en barnfamilj som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder. Er gåva räcker till ved och en vedspis för värme och varm mat under vintern.

Ni kan också välja att er gåva går till funktionshindrade och institutionsskadade människor. Sedan 2017 har Loza Foundation arbetat för att flytta ut människor med funktionshinder från stora institutioner med vanvård och misär till små gruppboenden med utbildad personal.  Märk donationen med ”Funktionshindrade”

Oavsett storlek på er gåva stödjer människor som lever i extrem utsatthet och misär.

Barn som lever på ca 5 kr per dag får genom ett stöd och mentorprogram, hjälp att registrera sig i skolan och föräldrarna får hjälp att söka ett arbete. Med målsättningen att ta sig ur den svåra situation som extrem fattigdom innebär.

Och människor med funktionshinder som levt i vanvård och misär på stora institutioner i årtionden får en chans till ett bättre liv i små gruppboenden med stödpersonal.

Vill ni bli företagsvän, maila oss på:  info@lozafoundation.org

Stort tack till våra företagsvänner!

Vi vill rikta ett stort tack till alla de företag som stödjer oss i vårt arbete. Ni är en viktig del i arbetet och ert bidrag gör det möjligt för oss att utföra våra hjälpprojekt och fortsätta arbeta för att de svagaste och mest utsatta ska ges hälsa och trygghet och möjlighet att leva under värdiga förhållanden. Tillsammans verkar vi för mänskliga rättigheter och en hållbar social utveckling i Europa.

 

Swedese
”I ett större perspektiv vill vi på Swedese medverka för de mänskliga rättigheterna och bidra till att människor ska få det bättre. Det gör Loza Foundation och vi är stolta över att vara en del av det.”

Shepherd of Sweden
“Tillsammans är vi starka. Att hjälpas åt och gemensamt bidra till att människor får det bättre är en självklarhet för Shepherd of Sweden.  Loza Foundation gör en fantastisk insats i Europa och stödjer de mest utsatta, bland annat i Nordmakedonien som vårt hjärta brinner lite extra för.  Att kunna vara med och påverka människors liv till det bättre i det land där vi har vår produktion känns väldigt viktigt.  Shepherd of Sweden vill genom att stötta Loza vara med att bidra till att FN:s globala mål om att mänskliga rättigheter efterlevs.”

 

Renta
”Renta stöttar Loza Foundation för ett aktivt arbete för mänskliga rättigheter, minskad fattigdom , god hälsa/säkerhet, en god uppväxtmiljö och social rättvisa.”

 

Wästbygg
”Wästbygg är företagspartner i hållbarhetssamarbetet ”Alla har rätt till ett hem” och bidrar till en minskad fattigdom i Europas mest utsatta områden. Genom konkreta insatser på plats får barn grundläggande förutsättningar till hälsa och trygghet med möjlighet att gå i skolan.”

 

Vagabond
”Att kunna bidra till en lokal verksamhet som Loza Foundation, som samtidigt har en global inverkan, känns otroligt bra. Det är väldigt relevant och passar väl in i vårt tänk att stötta Loza Foundation, som vänder sig till de fattigaste och mest utsatta i Europa.”

 

NJG Investment
”Att medverka för minskad fattigdom och hållbar utveckling borde vara en självklarhet för alla företag idag. NJG Investment har stöttat Loza Foundation från start och ingår nu i företagssamarbetet ”Alla har rätt till ett hem” för en minskad barnfattigdom i Europa.”

Varbergs Stadshotell & Asia spa
”Loza Foundation belyser och arbetar för människor som lever i extrem fattigdom och utsatthet i Europa. För oss är det viktigt att få bidra så att Loza Foundation kan ge dessa människor värdiga levnadsförhållanden, en röst och en tro om en bättre morgondag”

 

Prevex
”Prevex är företagspartner i hållbarhetssamarbetet ”Alla har rätt till ett hem” och bidrar till en minskad fattigdom i Europas mest utsatta områden. Genom konkreta insatser på plats får barn grundläggande förutsättningar till hälsa och trygghet med möjlighet att gå i skolan.”

 

Etikhus
”Vi på Etikhus ska vara ett föredöme för att skapa en miljömässig, ekonomisk och social hållbar framtid för kommande generationer. Därför är vi stolta över att sponsra Loza Foundation som arbetar aktivt med att minska barnfattigdom i Europa.”

 

BEWiSynbra
”Alla kan göra någonting och BEWiSynbra vill ta ansvar både för människor och miljö och bidra till en hållbar utveckling och en bättre värld ” BEWi Synbra är företagsvän och partner till Loza Foundation och stod som huvudsponsor för Cycle4Europe 2019. BEWiSynbra fortsätter stödja Loza Foundations arbete och ingår 2022 i företagssamarbetet ”Alla har rätt till ett hem” för en minskad barnfattigdom i Europa.”

Home of Textile
”Att ta och känna ansvar för både människan och miljön är viktigt för oss. Därför vill vi arbeta med och sponsra organisationer som aktivt arbetar med att långsiktigt förbättra levnadsförhållanden i fattiga och utsatta områden.”

 

Davids
”Vi har följt Loza Foundations arbete sedan start och ser att ni gör en fantastisk insats för människor som lever under miserabla förhållanden här  i Europa. Det borde inte få vara så. När vi såg den fotoutställning som Loza Foundation hade fick vi en större insikt om de orättvisor som finns och vi  kan se att Loza Foundation verkligen gör skillnad. Vi beundrar ert arbete och engagemang!”

 

Wiklund trading
”I en värld med stora orättvisor är vi glada att kunna bidra till Loza Foundation som arbetar för att hjälpa de mest utsatta i Europa. Att bekämpa fattigdom, orättvisor och se till att mänskliga rättigheter efterlevs är ett viktigt arbete som vi på Wiklund Trading tycker är viktigt att stötta. Tack för er insats, tack för att ni inspirerar andra att göra skillnad och tack för att vi får vara med och hjälpa till.”

Advokatfirman Petrov
”Advokatfirman Petrov stödjer Loza Foundations arbete för en social hållbar utveckling och mänskliga rättigheter i Europa”. Advokatfirman Petrov ingår i partnersamarbetet ”Alla har rätt till ett hem” 2022.  Genom konkreta insatser på plats i Nordmakedonien får barn som lever i extrem fattigdom grundläggande förutsättningar till hälsa och trygghet med möjlighet att gå i skolan.”

 

Åkulla Outdoor Resort
”Åkulla Outdoor Resort stödjer Loza Foundations arbete för en social hållbar utveckling i Europas fattigaste länder. Genom konkreta insatser på plats i Nordmakedonien får barn som lever i extrem fattigdom grundläggande förutsättningar till hälsa och trygghet med möjlighet att gå i skolan.”

Brainforest
Brainforest vill bidra till en bättre värld både i stort och smått. Med Loza Foundation har vi fått möjlighet att besöka några av de platser där dom är verksamma och se fattiga och utsatta människor med egna ögon. Vi har sett att Loza Foundations arbete verkligen gör skillnad. Som företagsvän och partner till Loza Foundation engagerar vi våra medarbetare och donerar arbetstimmar. Brainforest var med och genomförde Cycle4Europe 2019 och fortsätter hjälpa till  för att särskilt utsatta människor ska få det bättre.”

Greatness Strategi och Kommunikation
”Vi på Greatness är stolta över att arbeta tillsammans med Loza Foundation som gör ett så viktigt arbete för utsatta människor.”

 

Följ oss på Twitter

Last Tweets