Stöd oss

Så kan du hjälpa

Loza Foundation är en insamlingsstiftelse grundad i Sverige 2017. Vårt arbete är möjligt tack vare gåvor från privatpersoner och företag. Du är varmt välkommen att bidra som månadsgivare eller med enstaka donationer. Tack för att du vill stödja vårt arbete!


BLI MÅNADSGIVARE

Som månadsgivare stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete för att ge utsatta människor i Europa en chans till en bättre framtid. Det ger oss möjligheten att arbeta långsiktigt eftersom vi får ett regelbundet stöd. Tack för att du vill vara en del av vårt arbete.

Bli månadsgivare här


BANKGIRO

Genom att sätta in ditt bidrag på vårt 90konto medverkar du till att Loza Foundation kan fortsätta sin verksamhet. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till våra projekt. Om du vill ha ett gåvobevis kan du skicka ett mail till info@lozafoundation.org med namn och adress och datum för din insättning så postar vi det till dig.
BANKGIRO: 900-6248


SWISH

Genom att skicka ett Swish bidrar du till att Loza Foundation kan fortsätta sin verksamhet. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till våra projekt. Tack för att du vill stödja vårt arbete!
SWISH: 900 62 48


BLI FÖRETAGSVÄN

Visa omvärlden att ni som företag tar ett större ansvar och bidrar till att ge utsatta människor en bättre framtid.
Att bli företagsvän innebär att ert företag stödjer Loza Foundation Insamlingsstiftelse ekonomiskt så att vi kan förändra livet till de bättre för människor i Europas fattigaste länder.

Följ oss på Twitter

Last Tweets