Loza Foundations årsberättelse 2022 visar på ett framgångsrikt år

Sedan 2017 har Loza Foundation arbetat för att hundratals funktionshindrade på en utdömd institution i Nordmakedonien ska få värdiga levnadsvillkor. 2022 blev det äntligen resultat. Detta är ett kvitto på att Lozas arbete ger de svagaste och mest utsatta människorna förutsättningar för hälsa, trygghet och förbättrade levnadsvillkor – med bestående resultat.

– Det är fantastiskt att vi äntligen ser resultatet av detta arbete. Även projektet för barn som lever i extrem fattigdom visar på utveckling och goda resultat, säger Sabina Grubbeson, generalsekreterare, Loza Foundation. 

Loza Foundation arbetar för att människor som lever i extrem fattigdom och utanförskap ska få en möjlighet till värdiga levnadsvillkor med hälsa och trygghet. Verksamheten främjar en socialt hållbar utveckling i länder som ligger långt efter på dessa områden.

Organisationens omkostnader ligger fortsatt på en låg nivå, vilket säkerställs av ideellt arbete där vi löner eller hyror för verksamheten undviks.
– Vi känner oss också trygga med de projekt och samarbeten vi har på plats i mottagarländerna, med personliga relationer och direktkontakt med våra mottagare. På så sätt minimerar vi risker och ser till att hjälpen verkligen kommer fram.

Läs vår verksamhetsberättelse här

www.lozafoundation.org/om-loza-foundation/arsredovisning/

Loza Foundation drivs av människor som skänker sin tid, sitt engagemang och donerar pengar för att fattiga och utsatta människor ska få det bättre. I vår årsberättelse för 2022 kan ni läsa om vårt arbete under året, vår ekonomi och hur organisationen styrs och kontrolleras.

– Året 2022 var ett år som visade effekten av vårt arbete och jag hoppas att det kan inspirera fler att stödja vår verksamhet. Så att fler kan få en chans till en bättre framtid, säger Sabina Grubbeson, generalsekreterare, Loza Foundation.

Vi vill rikta ett Stort Tack till alla som hjälper till och gör det möjligt!

Bli månadsgivare eller företagsvän här

Följ oss på Twitter

Last Tweets