Loza Foundations armband ska hjälpa behövande i Bosnien och Makedonien

Nu öppnar Loza Foundation en gåvoshop till förmån för utsatta människor i Europas fattigaste länder. Lagom till julen lanseras ett armband som tagits fram i samarbete med smyckesföretaget Lite Kalabalik.

– Det här skapar möjligheter för alla att hjälpa till att skapa ett bättre liv för människor som har det svårt, säger grundaren Sabina Grubbeson.

Sabina Grubbeson kallar den nyöppnade webbshopen på Loza Foundations hemsida för en gåvoshop.

– När du köper vårt armband för 150 kronor så går 125 kronor av det som en gåva till någon annan, säger hon.

Just nu är det endast armbandet som designats av Lite Kalabalik som finns till försäljning, utbudet ska breddas inom kort.

– Vi kommer att sälja gåvor av olika slag där pengarna går till de mest utsatta i bland annat Bosnien och Makedonien.

Med en gåvoshop hoppas Sabina Grubbeson att man ska nå ut till fler som aktivt vill hjälpa andra medmänniskor i Europa.

– Armbandet har redan blivit väldigt uppskattat och jag hoppas såklart att det kommer att finnas i många julklappar den här julen.

En annan nyhet från Loza Foundation är möjligheten att anmäla sig som månadsgivare direkt på hemsidan.

– Det är otroligt viktigt med kontinuerligt stöd så att vi kan fortsätta arbetet för funktionshindrades rättigheter, för utsatta kvinnor och barn och för fattiga och sjuka här i Europa.

Inom kort kommer man också att kunna anmäla sig till Loza Foundations nyhetsbrev med information om organisationens arbete, insatser och resultat.

– På så sätt kan vi berätta om nya projekt och vad vi har åstadkommit. Jag ser till exempel fram mot att berätta om vårt nästa projekt för barn i Makedonien som förhoppningsvis blir klart före jul! säger Sabina Grubbeson.

Om Loza Foundations armband:

Armbandet som är tillverkat av svart tråd och mässing, har ett träd med växande rötter ingjutet. Det är framtaget i samarbete med Lina Andersson, en av grundarna till Lite Kalabalik. Loza Foundations armband kostar 150 kronor och säljs på gåvoshopen. Vinsten från försäljningen går oavkortat till vår verksamhet vilket betyder att genom ditt köp skänker du 125 kr till behövande

Loza Foundations gåvoshop: https://lozafoundation.org/butik/

Följ oss på Twitter

Last Tweets