Läs mer

Cycle4Europe – 2020

Om Team BEWiSynbra

BEWiSynbra är huvudsponsor och finansierar välgörenhetseventet Cycle4Europe samt medverkar med sitt eget cykelteam Team BEWiSynbra. Varje år stöder de olika välgörenhetsorganisationer och goda initiativ och 2020 är andra året i rad som dom är huvudsponsor för Cycle4Europe.

BEWiSynbra Circular samlar in och återvinner EPS-material och genom varumärket Use-ReUse vill dom öka medvetenheten om fördelarna med återvinning hos företag och allmänheten. Alltför länge har EPS förbränts, vilket leder till onödiga koldioxidutsläpp och avfall. BEWiSynbra är fast besluten att leda förändringen så att det kan återanvändas.

Genom att arrangera välgörenhetsevenemanget Cycle4Europe bidrar BEWiSynbra också till en social hållbar utveckling genom att hjälpa Loza Foundation med insamlingskampanjen och på så sätt också inspirera fler att hjälpa till. Cycle4Europe ska öka medvetenheten om Europas mest utsatta människor och bidra till att ge människor som lever under svåra förhållanden en bättre framtid.

Eftersom BEWiSynbra  står för alla kostnader i samband med Cycle4Europe betyder det att all sponsring från övriga företag och privatpersoner går oavkortat till Loza Foundations arbete. Cycle4Europe 2019 samlade in över 600 000 sek till Loza Foundations verksamhet vilket bidrog till ett fortsatt arbete och utveckling av organisationen att starta upp projekt också i Kosovo som är ett av Europas fattigaste länder.

 

Följ oss på Twitter

Last Tweets