Bli Loza Foundations företagsvän

Bli företagsvän

Visa omvärlden att ert företag tar sitt ansvar och bidrar till att ge utsatta människor en bättre framtid.

Som företag kan du hjälpa Loza Foundation och medverka till ett bättre Europa för alla. Att bli vår företagsvän innebär att ert företag stödjer Loza Foundation Insamlingsstiftelse ekonomiskt så att vi genom lokala projekt kan arbeta för en positiv utveckling på plats. Projekt som ger livsavgörande och långsiktiga resultat för samhällets svagaste.

Det går att stödja Loza Foundation på flera nivåer, som på olika sätt bidrar till att uppnå vårt mål:

  • Företagspartner är ett årsvis åtagande som erbjuder en plats i stiftelsens styrelse med god insikt i organisationen. Nivån Partner förutsätter ett bidrag på minst 200 000 SEK per år som ettåriga avtal
  • Företagsvän är ett årsvis åtagande som förutsätter ett bidrag på minst 10 000 SEK och upp till  50 000 SEK.
  • Projektsponsor är ett åtagande till ett specifikt biståndsprojekt och kan omfatta ekonomiska medel och/eller hjälp med resurser som projektet behöver. Nivån Projektsponsor förutsätter ett bidrag på minst 10 000 SEK eller motsvarande värde per projekt.
  • Gåva. Utan ytterligare förpliktelser är enstaka gåvor varmt välkomna.

 

Stort tack till våra företagsvänner!

Vi vill rikta ett stort tack till alla de företag som stödjer oss i vårt arbete att hjälpa utsatta människor. Ni är en viktig del i arbetet och ert bidrag gör det möjligt för oss att utföra våra hjälpprojekt.

 

 

Vagabond
“Att kunna bidra till en lokal verksamhet som Loza Foundation, som samtidigt har en global inverkan, känns otroligt bra. Det är väldigt relevant och passar väl in i vårt tänk att stötta Loza Foundation, som vänder sig till de fattigaste och mest utsatta i Europa.”

 

Stål & Hyr Group
“Stål & Hyr Group stöttar Loza Foundation för ett aktivt arbete för mänskliga rättigheter, goda utvecklingsförhållanden, god hälsa/säkerhet, en god uppväxtmiljö och social rättvisa.”

 

 

“Det griper hårt i en att höra dessa berättelser om hur utsatta människor har det, här i Europa. Efter att vi tagit del av det arbete Loza Foundation gör har vi blivit mer aktiva med vårt välgörenhetsprogram. Tack för att ni inspirerar och gör skillnad! ”

 

Davids
“Jag tycker Ni gör en fantastisk insats för människor som lever under miserabla förhållanden, 2017,  i Europa, borde inte få vara så. När jag såg Er utställning så blev jag riktigt tagen, förstod verkligen att Ni gör skillnad, beundrar Ert engagemang!”

 

 

 

Varberg Stadshotell & Asia Spa

“Loza Foundation belyser och arbetar för människor som samhället gömmer undan, och där de behandlas under sin värdighet. För oss är det naturligt att få bidra till att Loza Foundation ska ge dessa människor en bättre vardag, en röst och en tro om en bättre morgondag”

 

“För mig är det viktigt att få bidra till utvecklingen här i Europa och i Bosnien där jag har mina rötter. När jag fick ta del av det arbete som Loza Foundation gör kände jag att jag verkligen ville hjälpa till, att jag behövde det.  Tack för allt det goda som ni gör!”

 

Great Little Britain
“I en allt mer segregerad, elitistisk värld finns det ett enormt behov av medkänsla och stöttning speciellt för personer i utsatta situationer. Loza Foundation med Sabina Grubbeson i spetsen visar att det är möjligt att göra skillnad, att göra tillvaron lite mer human för människor som verkligen behöver hjälp och därmed göra världen till ett lite bättre ställe. Det arbetet vill jag vara med och stötta.”

 

 

 

Komikapp
“Sinnesstimulering är ingen lyx – utan en mänsklig rättighet! Så borde det vara men så är det tyvärr inte! Komikapp vill göra morgondagen meningsfull för den enskilde och därför följer vi med intresse Sabina Grubbesons kärleksfulla insats. Med enkla medel vill vi gärna bidra till sinnesstimulans för de utsatta under Loza Foundations vingar.”

 

Just Nu Tryckeri Varberg
“Vi har haft förmånen att få samarbeta med Loza Foundation från start. Drivkraften, passionen och syftet som Sabina Grubbeson jobbar för känns viktig och behjärtansvärd i en tid då ingen kan göra allt, men alla kan göra något.”

Följ oss på Twitter

Last Tweets