fbpx

Bli Loza Foundations företagsvän

Bli företagsvän

Med anledning av Coronakrisen vädjar vi nu till fler företag att hjälpa till och bidra med en mindre summa. Med inställda event och föreläsningar och samtidigt ett ökat behov utifrån behöver vi hjälp från fler så att vi kan hjälpa mer. Med 5000 kr eller mer blir du företagsvän och bidrar till vårt fortsatta arbete under 2020.

Med 5000 kr kan ni som företagsvän bidra till de Globala Målen och en Hållbar Social Utveckling.

Visa omvärlden att ert företag bidrar till en social hållbar utveckling här i Europa och inspirera fler så vi kan hjälpa mer. Vi berättar gärna om ert stöd.

Som företag kan ni genom Loza Foundation bidra till dem som behöver det mest.  Att bli företagsvän innebär att ert företag stödjer Loza Foundation ekonomiskt så att vi genom lokala projekt kan arbeta för en långsiktig positiv utveckling.  Vi driver projekt på plats som ger livsavgörande och långsiktiga resultat för de svagaste.

Vill ni bli företagsvän. Vi har olika nivåer för att det ska passa alla företags förutsättningar.  Hör av er till oss så hittar det bästa för just ert företag. Om alla bidrar lite så kan vi göra stor skillnad.

Maila oss på:  info@lozafoundation.org

 

Stort tack till våra företagsvänner!

Vi vill rikta ett stort tack till alla de företag som stödjer oss i vårt arbete. Ni är en viktig del i arbetet och ert bidrag gör det möjligt för oss att utföra våra hjälpprojekt och fortsätta arbeta för att de svagaste och mest utsatta ska ges hälsa och trygghet och möjlighet att leva under värdiga förhållanden. Tillsammans verkar vi för mänskliga rättigheter, en hållbar social utveckling och arbetar mot de Globala målen.

 

BEWiSynbra
“Alla kan göra någonting och BEWiSynbra vill ta ansvar både för människor och miljö och bidra till en hållbar utveckling och en bättre värld ” BEWi Synbra är företagsvän och partner till Loza Foundation och stod som huvudsponsor för Cycle4Europe 2019. Som huvudsponsor finansierade BEWiSynbra insamlingsevenemanget vilket betyder att all sponsring från övriga företag och privatpersoner gick oavkortat till Loza Foundations projekt. Cycle4Europe 2019 samlade in över 600 000 sek. 

Brainforest
“Brainforest vill bidra till en bättre värld både i stort och smått. Med Loza Foundation har vi fått möjlighet att besöka några av de platser där dom är verksamma och se fattiga och utsatta människor med egna ögon. Vi har sett att Loza Foundations arbete verkligen gör skillnad. Som företagsvän och partner till Loza Foundation engagerar vi våra medarbetare och donerar arbetstimmar. Brainforest var med och genomförde Cycle4Europe 2019 och fortsätter hjälpa till med det vi kan för att särskilt utsatta människor ska få det bättre.”

 

Swedese
“I ett större perspektiv vill vi på Swedese medverka för de mänskliga rättigheterna och bidra till att människor ska få det bättre. Det gör Loza Foundation och vi är stolta över att vara en del av det.”

 

Handelsbanken
“För oss i Handelsbanken är respekt för mänskliga rättigheter en grundläggande förutsättning för hållbar utveckling. Vi stödjer skydd för de mänskliga rättigheterna och FN:s vägledande principer för företag att medverka för hållbar utveckling och de Globala målen. Loza Foundation arbetar för mänskliga rättigheter och hållbar utveckling i de fattigaste delarna av Europa och genom att stödja det arbetet lyckas vi med vårt åtagande om att ta ansvar för de fattigaste och bidra där hållbar utveckling behövs som mest.”

 

Kinds Elteknik
“När vi fick se hur utsatta människor har det och vad Loza Foundation gör för dem, så var det självklart att ställa upp och hjälpa till. Man inser hur extremt bra vi har det här uppe i Norden. Vi vill vara med och göra skillnad.”

 

Wiklund trading
“I en värld med stora orättvisor är vi glada att kunna bidratill Loza Foundation som arbetar för att hjälpa de mest utsatta i Europa. Att bekämpa fattigdom, orättvisor och se till att mänskliga rättigheter efterlevs är ett viktigt arbete som vi på Wiklund Trading tycker är viktigt att stötta. Tack för er insats, tack för att ni inspirerar andra att göra skillnad och tack för att vi får vara med och hjälpa till.”

 

Vagabond
“Att kunna bidra till en lokal verksamhet som Loza Foundation, som samtidigt har en global inverkan, känns otroligt bra. Det är väldigt relevant och passar väl in i vårt tänk att stötta Loza Foundation, som vänder sig till de fattigaste och mest utsatta i Europa.”

 

Haki
“Hakis värderingar är själen i vår organisation, där trygghet och hälsa inte bara är en del av vårt dagliga arbete utan också en grundläggande mänsklig rättighet som saknas på många platser. Genom att stötta Loza Foundations arbete bidrar vi till just det som är viktigt för oss, att fler människor får det bättre, ett liv med trygghet och hälsa.”

 

Renta
“Renta stöttar Loza Foundation för ett aktivt arbete för mänskliga rättigheter, goda utvecklingsförhållanden, god hälsa/säkerhet, en god uppväxtmiljö och social rättvisa.”

 

 

Systeminstallation
“Det griper hårt i en att höra dessa berättelser om hur utsatta människor har det, här i Europa. Efter att vi tagit del av det arbete Loza Foundation gör har vi blivit mer aktiva med vårt välgörenhetsprogram. Tack för att ni inspirerar och gör skillnad! ”

 

Davids
“Jag tycker Ni gör en fantastisk insats för människor som lever under miserabla förhållanden här  i Europa. Det borde inte få vara så. När jag såg Er utställning så blev jag riktigt tagen, förstod  att Ni verkligen gör skillnad, beundrar Ert engagemang!”

 

 

Varbergs Stadshotell & Asia spa
“Loza Foundation belyser och arbetar för människor som samhället gömmer undan, och där de behandlas under sin värdighet. För oss är det naturligt att få bidra till att Loza Foundation ska ge dessa människor en bättre vardag, en röst och en tro om en bättre morgondag”

 

TikiUna Arkitektkontor
“För mig är det viktigt att få bidra till utvecklingen här i Europa och i Bosnien där jag har mina rötter. När jag fick ta del av det arbete som Loza Foundation gör kände jag att jag verkligen ville hjälpa till, att jag behövde det.  Tack för allt det goda som ni gör!”

 

Greatness Strategi och Kommunikation
“Vi på Greatness är stolta över att arbeta tillsammans med Loza Foundation som gör ett så viktigt arbete för utsatta människor.”

 

Great Little Britain
“I en allt mer segregerad, elitistisk värld finns det ett enormt behov av medkänsla och stöttning speciellt för personer i utsatta situationer. Loza Foundation visar att det är möjligt att göra skillnad, att göra tillvaron lite mer human för människor som verkligen behöver hjälp och därmed göra världen till ett lite bättre ställe. Det vill jag vara med och stötta.”

 

 

Just Nu Tryckeri Varberg
“Vi har haft förmånen att få samarbeta med Loza Foundation från start. Drivkraften, passionen och syftet med Loza Foundation känns viktig och behjärtansvärd i en tid då ingen kan göra allt, men alla kan göra något.”

Följ oss på Twitter

Last Tweets