Ge ett bidrag

Läs mer

Ge ett bidrag

Så här kan du stödja Loza Foundation

Vi har sett ett glapp i Europa. Glömda platser där människor lever under omänskliga förhållanden där det sociala skyddsnätet inte räcker till . Människor som av olika anledningar inte hörs eller syns. Snälla du, för att hjälpa de här människorna, donera ditt stöd.


BLI MÅNADSGIVARE

Som månadsgivare stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete för att ge utsatta människor i Europa en chans till en bättre framtid. Det ger oss möjligheten att arbeta långsiktigt eftersom vi får ett regelbundet stöd. Tack för att du vill vara en del av vårt arbete. Vi är helt beroende av ditt stöd!

Bli månadsgivare här


BANKGIRO

Genom att sätta in ditt bidrag på vårt bankgiro bidrar du till att Loza Foundation kan starta upp sin verksamhet. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till våra projekt och genom att skicka ett belopp så bidrar du till Loza Foundations arbete.
BANKGIRO: 900 62 48


SWISH

Genom att skicka ett Swish bidrar du till att Loza Foundation kan starta upp sin verksamhet. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till våra projekt och genom att skicka ett belopp så bidrar du till Loza Foundations arbete.
SWISH: 900 62 48


Bli företagsvän

Visa omvärlden att ni som företag tar ett större ansvar och bidrar till att ge utsatta människor en bättre framtid.
Att bli företagsvän innebär att ert företag stödjer Loza Foundation Insamlingsstiftelse ekonomiskt så att vi kan förändra livet till de bättre för människor i Europas fattigaste länder.

Följ oss på Twitter

Last Tweets