Ge ett bidrag

Så här kan du stödja Loza Foundation

Vi har sett ett glapp i Europa. Glömda platser där människor lever under omänskliga förhållanden där det sociala skyddsnätet inte räcker till . Människor som av olika anledningar inte hörs eller syns. Snälla du, för att hjälpa de här människorna, donera ditt stöd.

BANKGIRO

Genom att sätta in ditt bidrag på vårt bankgiro bidrar du till att Loza Foundation kan starta upp sin verksamhet. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till våra projekt och genom att skicka ett belopp så bidrar du till Loza Foundations arbete.

BANKGIRO: 900 62 48

SWISH

Genom att skicka ett Swish bidrar du till att Loza Foundation kan starta upp sin verksamhet. Du väljer ett valfritt belopp som du vill skicka till våra projekt och genom att skicka ett belopp så bidrar du till Loza Foundations arbete.

SWISH: 900 62 48

BLI MÅNADSGIVARE

Som månadsgivare stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete för att ge utsatta människor i Europas fattigaste länder en bättre framtid. Då ger du oss möjligheten att planera våra projekt långsiktigt eftersom vi vet att vi får in pengar regelbundet.

Vill du bli månadsgivare. Maila till oss på;  info@lozafoundation.org och ange namn, adress, telefonnummer så kontaktar vi dig.

Tack för att du är en del av vårt arbete. Vi är helt beroende av ditt stöd!

 

Följ oss på Twitter

Last Tweets