Bli Loza Foundations företagsvän

Så här blir du vår företagsvän

Visa omvärlden att ert företag tar sitt ansvar och bidrar till att ge utsatta människor en bättre framtid.

Som företag kan du hjälpa Loza Foundation i vår kamp mot ett bättre Europa för alla. Att bli vår företagsvän innebär att ert företag stödjer Loza Foundation Insamlingsstiftelse ekonomiskt så vi kan förändra livet till det bättre för människor i Europas fattigaste länder.

Det går att stödja Loza Foundation på flera nivåer, som på olika sätt bidrar till att uppnå vårt mål:

  • Företagspartner är ett årsvis åtagande med rättighet att använda logotyp i egen marknadsföring med formuleringen ”Partner till Loza Foundation”. Nivån Partner förutsätter ett bidrag på minst 200 000 SEK per år som ettåriga avtal
  • Företagssponsor, som ovan med möjlighet att använda logotyp i egen marknadsföring med formuleringen ”Vän till Loza Foundation”. Nivån Företagsvän förutsätter ett bidrag på minst 50 000 SEK per år som ettåriga avtal
  • Projektsponsor är ett åtagande till ett specifikt biståndsprojekt och kan omfatta ekonomiska medel och/eller hjälp med resurser som projektet behöver. Nivån Projektsponsor förutsätter ett bidrag på minst 20 000 SEK eller motsvarande värde per projekt.
  • Gåva. Utan ytterligare förpliktelser är enstaka gåvor varmt välkomna.

 

Stort tack till våra företagsvänner!

Vi vill rikta ett stort tack till alla de företag som stödjer oss i vårt arbete att hjälpa utsatta människor. Ni är en viktig del i arbetet och ert bidrag gör det möjligt för oss att utföra våra hjälpprojekt.

 

 

Vagabond
”Att kunna bidra till en lokal verksamhet som Loza Foundation, som samtidigt har en global inverkan, känns otroligt bra. Det är väldigt relevant och passar väl in i vårt tänk att stötta Loza Foundation, som vänder sig till de fattigaste och mest utsatta i Europa.”

 

Varberg Stadshotell & Asia Spa

”Loza Foundation belyser och arbetar för människor som samhället gömmer undan, och där de behandlas under sin värdighet. För oss är det naturligt att få bidra till att Loza Foundation ska ge dessa människor en bättre vardag, en röst och en tro om en bättre morgondag”

 

Great Little Britain
”I en allt mer segregerad, elitistisk värld finns det ett enormt behov av medkänsla och stöttning speciellt för personer i utsatta situationer. Loza Foundation med Sabina Grubbeson i spetsen visar att det är möjligt att göra skillnad, att göra tillvaron lite mer human för människor som verkligen behöver hjälp och därmed göra världen till ett lite bättre ställe. Det arbetet vill jag vara med och stötta.”

 

 

Stål & Hyr Group
”Stål & Hyr Group stöttar Loza Foundation för ett aktivt arbete för mänskliga rättigheter, goda utvecklingsförhållanden, god hälsa/säkerhet, en god uppväxtmiljö och social rättvisa.”

 

Davids
”Jag tycker Ni gör en fantastisk insats för människor som lever under miserabla förhållanden, 2017,  i Europa, borde inte få vara så. När jag såg Er utställning så blev jag riktigt tagen, förstod verkligen att Ni gör skillnad, beundrar Ert engagemang!”

 


SWT Paper
”Vi tycker det är viktigt att stödja organisationer som arbetar för en bättre värld. Vi har de senaste åren valt att lägga våra pengar för julklappar till denna typ av organisationer för att på så sätt skapa möjligheter för några fler.”

 

Just Nu Tryckeri Varberg
”Vi har haft förmånen att få samarbeta med Loza Foundation från start. Drivkraften, passionen och syftet som Sabina Grubbeson jobbar för känns viktig och behjärtansvärd i en tid då ingen kan göra allt, men alla kan göra något.”

Följ oss på Twitter

Last Tweets